Ethän kopioi kuviani. Kaikki kuvat ovat omiani, ellei toisin mainita!

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kirjoituspuuskia

Heippatirallaa.

Kevät alkaa tulemaan ja koulun proggis on ohitse. Tsehovin Lokki luettu ja täytyy sanoa, ettei se turhaan ole klassikoksi tituleerattu näytelmä. Mielenkiintoisena havaintona pidin sitä, että siinä missä monet ihmiset pitävät Trigorinin hahmoa inhottavana ja epämieluisana, minä pidin hänestä niin paljon, että inspiraationi tanssahtelivat kevätauringossa. Inspiraatiosta puheen ollen, itsellenikin on iskenyt kirjoituspuuska näin kevään myötä. Olen kirjoitellut FanFictionia paljon enemmän kuin moneen vuoteen.

Seuraavaksi ajattelin lukea tämän paljon puhutun Nälkäpelin. Olen kuullut siitä niin paljon, että pakko se oli ostaa, kun se Citymarketin pokkarihyllyltä nimeäni huuteli.

Viimeisin (ja ainoa edellispostauksen jälkeen) katsomani elokuva on Twilight Aamunkoi osa 1. Yllätyin positiivisesti, sillä kirjat lukeneena en ole pitänyt elokuvia hirmuisen viihdyttävinä, mutta tämä osa on mieletön. Mielestäni parempi kuin kolme ensimmäistä yhteensä. Se oli jopa niin hyvä, että katsoin sen uudestaan heti seuraavana päivänä. Odotan innolla toista osaa. :)

Eipä nyt muuta kuin Team Jacob. ;D

-E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti