Ethän kopioi kuviani. Kaikki kuvat ovat omiani, ellei toisin mainita!

tiistai 22. toukokuuta 2012

Lukuhetki parvekkeellaKuluneen lukuvuoden aikana opettelin heräämään viittätoista vaille viisi aamuisin. Nyt luulen, että on edelleen aamu, vaikka kello tulee puoli kaksi. Juon siis kylmää aamukahvia, kuuntelen musiikkia, pelaan farmvilleä ja välillä luen eilen aloittamaani kirjaa. Helen Fieldingin "Olivia Joules ja ylivilkas mielikuvitus". Hillittömän hauska.

Tämän kirjan ostin kirpparilta sen tiedon varassa, että kirjailija on kirjoittanut myös Bridget Jonesit, jotka ovat minun maailmani laatuhömppää, todellisen naisen kuvausta. ;)  Olen myös lukenut hyvän ystäväni jääkaapin ovesta sitaatin tästä kirjasta: "Aion etsiä tästä paskamaailmasta kauneutta ja jännitystä ja aion pitää helvetin hauskaa". Minusta tuo on niin iskevä sitaatti, että oli ihan pakko ostaa kirja, kun mahdollisuus käveli vastaan.

Keskipäivän aikoihin keitin kahvia ja painelin parvekkeelle lukemaan ihanaan auringonpaisteeseen. Polttelin aamusavukkeen ja lueskelin Oliviaa. Olin niin innoissani tästä ihanasta hetkestä, että oli todella tympeää tajuta sen ei-niin-ihanuus. Auringonpaiste oli äärettömän kuuma ja alhaalla joku mies leikkasi nurmikkoa suurella metelillä. Kun pääsin sisälle, olin sokeutunut äärettömän kirkkaasta päivästä. Hetki oli ohi. Se siitä.

Vastaleikattu nurmi muuten tuoksuu äärettömän ihanalle!

Eipä muuta sitten.

-E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti