Ethän kopioi kuviani. Kaikki kuvat ovat omiani, ellei toisin mainita!

perjantai 25. toukokuuta 2012

Puistopäivä

Olin eilen Järvenpään Ystävyydenpuistossa ystävieni kanssa. Tutustuin myös yhteen Uusi-Seelantilaiseen tyttöön, joten oikeastaan siis porukalla puhuttiin koko päivä englantia. Oli mukava käyttää pitkästä aikaa kielipäätä. On erittäin harmillista, kun taidot ruostuvat käyttämättömyydessään.

Eilen aamulla istuskelin itsekseni keskustassa pari tuntia ja luin Oliviaa, joka on muuten nyt sitten luettu loppuun. Jos joku kaipaa kesäluettavaa, sellaista "aivot narikkaan"-meininkiä, niin suosittelen: Helen Fieldingin Olivia Joules ja ylivilkas mielikuvitus.

Yhdeksän jälkeen lähdin junalla yhden ystäväni luokse ja tapasin kaksi todella suloista kisu herraa. :) Päivemmällä menimme sitten takaisin keskustaan ja tuonne puistoon, jossa istuimme ja hengailimme. Myöhemmin innostuimme pelaamaan sulkapalloa kuudestaan ringissä. Se oli oikeastaan tosi hauskaa, kunnes annettiin tuulelle periksi ja lopetettiin.

En tiedä johtuiko tekemisen puutteesta vai sisäisistä lapsista, mutta päädyimme loppuajaksi leikkipuistoon kiipeilemään ja pyörimään mitä hauskempiin vempaimiin. Kuka enää tarvitsee sen jälkeen lintsiä? Hah!

Olin hirmu onnellinen tuon päivän jälkeen ja väsynyt myös. Tänä aamuna kun heräsin, huomasin, että nenäni on punainen kuin keitetty rapu, olen saanut aurinkoa. Vihdoin.


Terveisin, E

Ps. Eilen aloitin taas ruotsalaista kirjallisuutta: Kajsa Ingemarssonin Keltaisten sitruunoiden ravintola. Tämä kyseinen teos oli ruotsin myydyin romaani vuonna 2005.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti