Ethän kopioi kuviani. Kaikki kuvat ovat omiani, ellei toisin mainita!

maanantai 27. elokuuta 2012

Kerrankin tein jotain

Moi.
Mulla oli kieltämättä ihan mahtava viikonloppu!

Perjantai-ilta meni mukavissa merkeissä kotona. Tehtiin mustikka-muffinsseja (uusissa ylisöpöissä muffinssivuoissa) ja lämpösiä leipiä.


Lauantaina kattelin leffan nimeltä Hääyö (joka on todella typerä suomennos, vaihteeksi, alkuperäinen nimi on Conversations with other women 2005) (O: Hans Canosa N: Helena Bonham Carter, Aaron Eckhart). Elokuva oli erittäin viihdyttävä, eikä suomennetusta nimestään huolimatta ollut mikään täysin hömppä-leffa. Toteutus oli erikoinen. Aluksi se hämmensi, mutta loppujen lopuksi toimi mielestäni hyvin. En kerro siitä enempää tässä, saatte selvittää itse! Hahmot olivat realistisia ja kerrankin tuli olo, että näin voi käydä oikeasti, ei vain elokuvissa. Ostin elokuvan kirpparilta alunperin vain siksi, että päähenkilönä on Helena Bonham Carter, mutta täytyy sanoa, että katsottuani elokuvan kiinnyin siihen muistakin syistä!

Lauantai jatkui illalla ei-niin-kauheilla Kauhusynttäreillä. Ystäväni piti myöhäiset syntymäpäiväjuhlansa ja vaikka en ollutkaan siellä kuin muutaman hassun tunnin, niin oli kyllä erikivaa. Ruoka oli hyvää (maistoin ensi kertaa elämässäni sushia, ja tykkäsin!) ja oli uskomattoman ihanaa nähdä vanhoja teatterilinjalaisia. :) Lauantain biisiksi voisin sanoa PSY:n GANGNAM STYLE. Kotimatkalla se soi radiosta useaan otteeseen. :D Kieltämättä aika bailufiilis.

Sunnuntai meni kuvaillessa (koulutehtäviä). Käytiin myös kaupassa ja kannettiin paljon ruokaa kotiin, koska olemme ottaneet käytännöksi käydä ruokakaupassa vain kerran viikossa. Siinä saattaa säästää, ehkä. Illalla katteltiin vielä Hain tarina - animaatio (O: Bibo Bergeron, Vicky Jenson), jonka löysin kirpparilta, kuten jo aiemmin kerroin. :)

Eli pitkästä aikaa oikeasti kävin jossain ja tein jotain. Jee! Kirjoitin myös kirjeen ystävälleni. Ihan käsin. Kannattaa kokeilla, on mukavaa saada postiluukusta muutakin kuin mainoksia ja laskuja. :)

Sellainen viikonloppu minulla.
-E

4 kommenttia:

 1. Voi ei.. Luulin päässeeni eroon tuosta mainitsemastasi biisistä, mutta eeeei. :D Nyt se soi taas viikon päässä.

  VastaaPoista
 2. Ahoy, siulle ois haaste miun blogissa. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoos. :)
  Vastailen haasteeseen, kunhan saan näpsittyä kuvat kokoon. :)

  -E

  VastaaPoista
 4. mulla ois sulle tuo samainen haaste mun blogissa :D

  VastaaPoista