Ethän kopioi kuviani. Kaikki kuvat ovat omiani, ellei toisin mainita!

maanantai 13. elokuuta 2012

Koulun alku ja kotijuttuja

Helöy.

Koulu on siis alkanut ja nyt jo neljättä päivää hengailen audio-visuaalisen viestinnän alalla. Kieltämättä vaikuttaa eri mielenkiintoiselta, mutta silmät on ristissä jo nyt. Sellaista tietysti oli odotettavissa, koska koulupäivät menee koneella istuen ja kotonakin tulee istuttua koneella erinäisten pelien äärellä ja myöskin fanfictionin parissa, kuten te sen tiedättekin jo.

Fanfictionista tulikin mieleeni, että tämän aamun "akateemisen vartin" (joka venähti melkoisesti ja joka muuten tarkoittaa aamuista hetkeä, jolloin avataan koneet ja saa facebookkailla/lukea sähköposteja, yms.) aikana ehdin lukaista muutaman ficin ja myöskin inspiroiduin kirjoittamisesta. Eli odotettavissa on joko täysin uusia ficcejä tai keskeneräisten jatkoa. Luulen, että syksy tuo tullessaan molempia.

Eilen teimme ukkokullan kanssa kivoja pikkuostoksia. Ensinnäkin löysin makuuhuoneen seinälle ihanan valkoisen valurautaisen naulakon, jossa nyt roikkuu sekä minun että ukon koruja. Mahtava täsmälöytö! Sen lisäksi keittiön ikkunalaudalle eksyi musta Home-kyltti ja valkoinen pieni Coins-rasia. Ostin myös silikoonisia muffinssivuokia, koska paperiset aina lässähtävät (on hyvä syyttää vuokia, eikä omia taitoja :D ). Olemme tehneet myös muutamia kivoja kirpparilöytöjä, eli kaikkea pientä kivaa tilpehööriä ja elokuvia. :)

Tällä hetkellä hakusessa on vielä nukkekoti-kirja. Sellaista ei tunnu löytyvän mistään, ainakaan hyvää tai edes hitusen halvempaa kuin about 40e. Haluaisin siis sen sisältävän kivoja ohjeita DIY (Do it yourself) huonekaluihin. Olen saanut nukkekotini sisustuksen alkuun ja olen ihan ylpeä itsestäni. :)

Pientä kodin laittoa ja järjestelemistä on ollut havaittavissa viime päivinä. Alkava syksy tuo energiaa kaikkiin pikku puuhiin, mutta nautitaanhan vielä loppuvasta kesästä!

Laitan kuvia löydöistä seuraavaan postaukseen. :)

-E

3 kommenttia:

  1. Ei oo muuten tullut kysyttyä et missä koulussa muuten olet? :o

    VastaaPoista
  2. Elikkäs olen Riihimäellä audiovisuaalisen viestinnän yo-pohjaisella linjalla (amis). :)

    VastaaPoista