Ethän kopioi kuviani. Kaikki kuvat ovat omiani, ellei toisin mainita!

torstai 13. syyskuuta 2012

Syksyisiä järvimaisemia

Juhuu!

Olin viime viikonlopun kotipaikkakunnallani ja täytyy sanoa, että oli eri mukavaa. Varsinkin kun näki koko sisaruskatrasta. Se mitä todella kaipaan Keski-Suomesta on rakkaat ihmiset ja uskokaa tai älkää - järvet! Täällä Riihimäellä ei ole järven järveä ja itse kun olen kasvanut järvien keskellä, tuntuu todella oudolta ettei niitä ole! Niinpä otin vähän muistoja eli valokuvia.


Ai että mä rakastan vettä. Harmi, että tänä kesänä ei tullut käytyä uimassa. Oli niin kylmä kesä.

Tällainen järvi postaus. Mitä te kaipaatte teidän asuinpaikoillanne? Ja hei, tiesittekö, että voitte kommentoida tänne vaikka teillä ei ole tunnuksia bloggerissa. Tuolta facebookista välillä huomailen, että moni on käynyt lukemassa, mutta ei ole jättänyt mitään kommenttia. ;)

-E

8 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia. Varsinkin ensimmäisessä on hienot värit ja asetelma :)

  VastaaPoista
 2. Tajusin että onhan mullakin oma bloggeri-tunnus, ja et pitäis tässä pikkuhiljaa omaa blogiakin pystyyn laittaan, kun on niin kauheesti kirjotuttanu.

  Itse asiassa mulla on aika sama juttu kun sulla - kaipaan vettä, mutta en siis järveä, vaan merta. Meillä on mökkikin meren, ei järven, rannassa, ja se on aina ollu mulle se juttu. Nyt kun asuu sisämaassa Lahdessa, ei oo niinku mitään vesipisaraakaan missään tarpeeks lähellä. Aika pitkälle ainut asia, mistä en tykkää Lahdessa.
  - Onpahan ihania kuvia sieltä sun Middle Earthista :D

  ( ja siis Sarlotta postailee netti-nickiltään (: )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ehdottomasti haluan sitten lukea sun blogia!
   Itse en osaa kaivata merta, kun en ole sen lähellä asunut/oleillut, mutta luulen, että siihen rakastuisin jos mahdollisuus tulisi. :)

   Poista
  2. Siihen jää koukkuun, oikeesti. Mereen siis. Mikään ei oo ihanampaa kun kalliot ja meri.

   Poista
 3. Mäkään en uinut kesällä... :D

  -mare

  ps. oot ihana<3

  VastaaPoista
 4. Noita ihan samoja vesistöjä kaipailen minäkin. Tutun näköisiä kuvia :)

  VastaaPoista