Ethän kopioi kuviani. Kaikki kuvat ovat omiani, ellei toisin mainita!

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Lomailua

Hepskukkuu!
Se on loma nyt. Kirjoittamispuuskani ovat keskittyneet toisaalle, eli Unihaavoja ficciini, josta on ilmestynyt jo 11 lukua. Siitä siis johtuu blogini laiminlyöminen.

Viikonloppu meni siskon synttäreitä juhliessa Keski-Suomessa. Siellä oli porukka sotajalalla, eli värikuulasota raikasi pitkin metsää. Itse olin huoltojoukoissa, mutta kyllä täytyy sanoa, että se sotiminen näytti tosi hauskalta! Ehkä seuraavaan kertaan mennessä hankin itselleni piilolinssit, jotta voin tuohon hupiin osallistua!

Nyt olenkin sitten alkuviikon istunut kotona lomaillen (eli tehden sitä kuuluisaa ei-mitään). Viikonloppuna luvassa olisi jotakin kivaa, josta en tiedä vielä mitään. Ukkokulta on keksinyt meille jotakin tekemistä, kun tulee tuo vuosi kihloissa täyteen. :)

Tällä viikolla on vielä kuitenkin tekemistä jäljellä, mutta pakollisena ainoastaan vr:n opiskelijakortin haku. Jännästi jää kaikki kotihommat tekemättä, kun voi uskotella itselleen, että lomalla on sallittua ottaa rennosti. No sain sentään pestyä vähän pyykkiä.

Kohta alkaa olemaan syksykin ohitse ja pakkaset kipristelevät jo nurkan takana, hurr. Talvitakki pitäisi hankkia ihan ensimmäisenä!

Tuli jo melkein ikävä kesää ja kärpäsiä. Melkein.-E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti