Ethän kopioi kuviani. Kaikki kuvat ovat omiani, ellei toisin mainita!

maanantai 12. marraskuuta 2012

Jouluvalmisteluja nukkekotiin

Heipsan ja hyvää maanantai-iltaa.

Eilen askartelin nukkekotiini ensimmäiset joulujuttuset. Ensiksi tein joulukuusen ja sille maton, jonka avulla koko homma pysyy pystyssä. Koristeet itse kuuseen tulee myöhemmin.


Sitten tein vielä kolme kynttilää ja kynttilänjalkaa, joista kaksi on tässä. Kolmas on ihan samanlainen, mutta eri huoneessa. Nämä ovatkin nyt ensimmäiset kuvat itse nukkekodista, mutta ei varmastikaan viimeiset.


Jos jollakin muuten on hyviä ideoita siitä, miten askarrella jotain nukkekotiin, niin otan mieluusti ideoita vastaan. Nukkekotini on vielä hieman vaiheessa, mutta hiljaa hyvä tulee ja luulenkin tämän olevan sellainen mukava ikuisuus projekti. Aina jotain rempattavaa. :)

Eilen ostosteltiin myös kirpparilta taas kaikkea kivaa, mutta kuvailen niitä myöhemmin, sillä esim. vaatteet ovat vielä pesussa. Tänään shoppailin sitten jo ihan tuolla Prismassa ja Seppälässä. Ja ostin myös ensimmäiset joulukalenterilahjat Ukkokullalle. :)

Pian se joulu tulee. Sen kunniaksi olen julkaissut finissä jouluhaasteeseen osallistuvan uuden ficcinikin, joka kulkee nimellä "Giselle oli hänen nimensä". Myös joulutortut tuli leivottua viikonlopun aikana.

Ja hei, huomatkaahan nyt nuo kolme kohtaa tuossa tekstien alla, joita voi klikata. "Luin", "lisää tätä" ja "vähemmän tätä" kohdat. Ei vaadi mitään muuta kuin nopean klikkauksen. :) Ja kommentoidakin tietysti saa.

Onko teillä jo aloitettu jouluvalmistelut? Miten? :)

-E

2 kommenttia:

 1. Jouluvalmistelut on aloitettu lähinnä henkisellä tasolla. Lahjojen miettiminen pitää aloittaa jo pari kuukautta ennen tai siitä ei tule mitään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Itse aloin miettimään jo hyvissä ajoin syksyllä, mutta toteutus tuppaa jäämään aina tänne marras-joulukuulle. Ensi vuonna olen ajoissa. ;)

   -E

   Poista