Ethän kopioi kuviani. Kaikki kuvat ovat omiani, ellei toisin mainita!

torstai 1. marraskuuta 2012

Layout

No niin, oli aika päivittää vähän ulkoasua. Miltäs tuo uusi otsikko ja tausta teidän mielestä näyttää? Tausta on otettu bloggerin valmiina olevista vaihtoehdoista, otsikon tein itse photoshopilla. On hiukan eri näköistä vaihteeksi ja punainen on mukavan jouluinen, mutta myös sopivan royal. :)

Unihaavoja on ilmestynyt nyt 13 lukua, olen melkoisen iloinen asiasta. Uusia lukijoita tulee mukaan lähes joka luvun jälkeen. Ei sen enmpää fanfictionista.

Lähes kaikki aika menee nykyään koulussa, mutta ehtiihän sitä kotona sentään syödä, katsoa Salkkarit, lukea ja nukkua. Lukemistoon kuului hetki sitten Suzanne Collinsin Nälkäpeli, joka oli loistava. Ei ole turhaan kehuttu. Ahmin sen muutamassa illassa ja eilen oli pakko ostaa toinen osa, jonka toivottavasti pääsen tänään aloittamaan. Huomenna olisi aika katsoa tuo elokuvakin. Katsotaan vastaako se yhtään mielikuviani.

Koulussa on tehty animaatioita, joita voisin muuten teille esitellä, mutta en ole vielä keksinyt sivustoa, joka ottaa vastaan flash-videoita (ei sillä, että olisin ahkerasti etsinytkään), ainakaan tänne en niitä saa. Sen lisäksi olemme piirrelleet Illustratorilla vaikka ja mitä. Tässä esimerkki, jonka pohjalla on käytetty kuvaa minusta itsestäni noin puolentoista vuoden takaa.Kouluaiheisissa merkeissä toivotan teille hyvää marraskuuta ja juhlikaahan Halloweenia railakkaasti, mutta pysykää hengissä. :)

- Rouva E

2 kommenttia:

 1. Ulkoasu toimii ainaki miun silmään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. :) Itse olen hyvin tyytyväinen tuohon otsikkoon. :)

   -E

   Poista