Ethän kopioi kuviani. Kaikki kuvat ovat omiani, ellei toisin mainita!

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Uusi vuosi alkoi, vanha vuosi loppui

 Oikein hyvää uutta vuotta täältäkin. Minulla alkoi koulu jo 2. päivä ja voin kertoa, että mieluusti olisin vielä lomaillut. Tammikuu on alkanut melko epävakaisissa keleissä, joten koulumatkat ovat olleet mitä mielenkiintoisempia. Uusimmat kenkäni ovatkin jo rikki, joten yksikin päivä kävelin kouluun toinen kantapää litimärkänä. Muutenhan tämä kuu onkin sitten tipaton. Olen päättänyt tänä vuonna onnistua. Sen lisäksi viime vuonna aloittamani tupakkalakko on mennyt oikein hyvin. Sääntöinä oli, että sain polttaa jos halusin ja sain polttaa, kun lähdin viihteelle. Loppujen lopuksi marraskuun alun jälkeen poltin uuteenvuoteen mennessä 7 tupakkaa. Tämä vuosi tuleekin olemaan sitten kokonaan savuton.

   Mitäs tässä on muuta tapahtunut. Joulu, hmm. Joulu oltiin ensimmäistä kertaa Ukkokullan kanssa ihan kahdestaan kotona. Täytyy sanoa, että oli kyllä ihanan rentouttavaa. Kaikki ruoatkin löytyi ja sitä oli ehkä enemmän kuin kahdelle hengelle, mutta parempi, ettei loppunut kesken. Selvisi sitten, ettei tuo Ukko tykkää graavi- tai kylmäsavulohesta, joten söinpä sitten itsekseni noita joulun herkkuja. Voin kertoa, ettei tarvitse vuoteen edes ajatella jouluruokaa. Oli ihan kiva syödä joulun jälkeen ihan tavallista arkiruokaa.

Lahjojakin oli sen verran, että oltiin ilmeisesti oltu ihan kilttejä, ainakin toisillemme. Täytyy myöntää, että saattoi livetä lapasesta tuo lahjojen hankkiminen, kun meillä kuitenkin oli jo joulukuun alusta joulukalenteri, josta saimme kumpikin aina joka toinen päivä jonkun lahjan. Kunnon materia kuukausi. -.-'


                                

Hmph, en kyllä yhtään tykkää tästä bloggerin tavasta heitellä kuvia mihin sattuu, mutta nyt en jaksa tapella sen kanssa enempää. Hyvää alkanutta vuotta, olkoon se unelmien täyteinen teille kaikille. :)

-Rouva E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti