Ethän kopioi kuviani. Kaikki kuvat ovat omiani, ellei toisin mainita!

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Mysteeriprojekti - 3n Rn keittiö

Olen ehkä joskus maininnut siitä, että vihaan tätä bloggerin kuvien asettelun vaikeutta. -.-' ÄRH.

Jokatapauksessa, olen muistaakseni maininnut tästä mysteeriprojektista, jonka kuvia en voinut (mukamas saanut) julkaista ennen valmistumista. No kyseessähän oli tämä 3n Rn keittiö, joka meni lahjaksi siskolleni. Aluksi innostuin kovasti tämän teosta ja suunnittelin vauhdilla. Sain projektin jopa aluille ja vaiheeseen, jossa oli takaseinä sekä kehykset. Sitten se jossain vaiheessa tyssäsi, kunnes viime viikolla sain inspiraation ja tein koko pienen keittiön kertaheitolla valmiiksi. Loppusilaukseksi koristelin kehykset ja kirjoitin R kirjaimet sekä tekstin "3n Rn keittiö", jotka kuitenkin jäivät lopullisesta valmiista työstä pois (eli rapsutin ne pois, koska niistä tuli mielestäni erittäin kehnot).

Tässä kuvia, jotka on otettu projektin keskeltä, joten esimerkiksi liimat ovat vielä näkyviä, kuivuessaan siis kirkkaita.Tässä siis takaseinä (myslipaketin sivu) ja kehys (vanha kynttelikkö, josta kiskoin kynttilät irti).

Kynttilä on oma tekemäni, taulut ostin facen nukkekotikirppikseltä.
Kaapistosta näkee, että kyseessä on ensimmäinen oma väkerrys, mutta kehitys on vain eteenpäin.

Lasit ovat pillinpätkiä, hana puuhelmiä ja kuumaliimaa. Kananmunateline on myös nukkekotikirppikseltä.


Tältä se sitten lopulta näytti.
Tässä kuvassa näkyy vielä nuo järkyttävät tekstit, jotka raaputtamalla onneksi lähtivät. Ketju on alunperinkin kyntteliköstä.
Sellainen oli tämän rouvan ihka ensimmäinen kokonainen projekti. Oli onnistumisia ja ärräpäitä. Ihan soma siitä tuli, näin ensimmäiseksi. :D

- Rouva E

5 kommenttia:

  1. Hauska yksityiskohta toi munateline :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tykkään kans siitä tosi paljon. Ostin sen facen nukkekotikirppikseltä. :) Nyt en kyllä muista, että keltä. :o

      Poista