Ethän kopioi kuviani. Kaikki kuvat ovat omiani, ellei toisin mainita!

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Loma loppuu, TÄ?

Tajusin, että mikäli olen arvaillut oikein koulun alkamis ajankohdan (en tosiaan tiedä sitä), niin todennäköistä on, että se alkaa jo ensiviikolla! SIIS MITÄ? Mihin meni pitkä kesäloma, joka on opiskelijan etuoikeus ja mistä on kiva puhua, kun työssäkäyvillä on paljon lyhyempi loma. Tää on hurjaa.

No kesä kesä kesä. Juhannuksena hengailtiin Keski-Suomessa, poltettiin kokkoa, saunottiin, juotiin vähän ilolientä, syötiin hyvin, nautittiin parhaasta seurasta ja nähtiin jopa toi Koop Arponen. Tosin mikään ei varmaan tapahtunut juuri tuossa järjestyksessä. :D

Sitten tosiaan oli mun synttärit, joita ei sen kummemmin juhlittu. Öö, mitäs sitten? Aa, Road Trip 2013 (eli ensimmäinen laatuaan Ukkelin kanssa yhdessä) suuntasi Lappiin. Suunnattiin ekana Kalajoelle, mutta poikettiin välissä nätisti tätiä moikkaamassa ja huomasin, etten ollut käynyt siellä varmaan kymmeneen vuoteen. Kalajoella oli hienoa keskellä yötä, ei ollut rannalla ruuhkaa. :P Ja koska ei väsyttänyt, niin jatkettiin samoilla silmillä Ouluun asti. Siellä oltiin kaksi yötä toverin luona ja ai että, päivien sana oli nahka. Jolla siis tarkoitan koiraa, jolla oli yllään vaan nahka. Haha, hassu otus. :D


Kalajoki yöllä

 Matka jatkui kohti Kilpisjärveä ja sen mahtavaa Saana-tunturia. Sen läheisyydessä yövyttiin eka yö autossa. Aamulla matka jatkui kohti Enontekiötä, Leviä, Inaria, Ivaloa, Kemijärveä ja vihdoin sitten Kuusamoa, jossa nukuttiin taas autossa eräällä parkkilevikkeellä. Kuusamossa herättyämme kipasimme aamupalan kautta Suurpetokeskukseen. Ne karhut siellä on vaan upeita ja kyllä ne ilveksetkin on aika näkemisen arvoisia. Kuvia siellä sai kyllä ottaa, mutta niitä ei saanut julkaista. :(Saana-tunturi

Poro (näitä oli taas aika paljon matkan varrella)

Siinäpä se reissu olikin oikeastaan, ajeltiin vielä tuona päivänä (tai yö se loppujen lopuksi oli) kotio asti. Aa, ai niin. Kesän aikana olen myös tutustunut meidän perheen tulevaan lapsukaiseen, eli pikku kissa Dorikseen. Niin suloinen otus, että tahtoisin jo hakea sen kotiin. Kahden viikon koeaika suoritetaan noiden meidän kahden kissan kanssa ja jos kaikki menee hyvin, niin Doris jää meille. :)


Pikkuinen Doris-neiti

FanFictionin saralla on tapahtunut muutoksia. Unihaavoja ficcini on tullut päätökseen. Hui että, pitkä matka, jonka aikana tapahtui paljon niin tarinassa kuin oikeassa elämässänikin. Nyt tyhjää tilaa korjaa uusi ficci Roxanne, johon ilmestyi ensimmäinen luku eilen. Tämä on myös K18 ikärajalla, joten vaatii sen rekisteröitymisen finfanfun.fi sivustolle näkyäkseen.


Banneri by me

Ja mitäs muuta? Ai niin, kävin vähän valokuvailemassa ( ja videokuvaamassa) Zumbaa, ihan oman harjoituksen vuoksi. Oli aika hassua ja kyllä se meno oli sellaista, että teki mieli itsekin vähän jammailla. Nyt olenkin aloittanut lähes 400 kuvan ja vajaan tunnin videon läpikäymisen. Tämä urakka taitaa vaatia kahvia. (Näitäkään kuvia minulla ei ole lupaa julkaista)

Olen todennäköisesti unohtanut jotain tähdellistä, mutta kirjoitan siitä sitten, kun se tulee mieleen. Tässä kesässä parasta on ehdottomasti ollut se, että olen nähnyt normaalia enemmän ihmisiä tuolla kotopuolessa (Keski-Suomessa). :)
Nön nön, tuli aika pitkä tilitys. Mutta jos jaksoit tänne asti lukea, niin kerrohan, mikä on ollut sun kesän paras juttu?

5 kommenttia:

 1. Moi muru!
  Mun kesän ehdottomasti paras juttu on, vaikka hassulta kuulostaakin, raahasin äskön itseni lenkille!!!

  <3mare

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oot hassu. :D Munkin on pitänyt lenkkeillä, mutta sitä en oo kyllä tänä kesänä tehnyt. :D

   Poista
 2. Kuulostaa kivalta toi reissu! Ja apua mikä ihana pieni kissa<3 kauhee kissakuume iski just :/

  Hmm, mun kesän paras juttu on varmaan ollut ihan vaan ylipäätään se, että on ollut vaikka mitä tekemistä, ja toisaalta myös aikaa vaan laiskotella. Eiköhän näillä voimilla jaksa ainakin syyslomaan asti koulussa (tai sitten ei)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin syyslomaan, kuulostaa hyvältä, mutta toteutus on yleensä joka syksy aika heikko, ainakin allekirjoittaneella. :D Tsemppiä koulun alkuun ja nauti säkin vielä lomasta, kun sitä on hitunen jäljellä. :)

   Poista
 3. Ui, ihana pikkukatti! Mitäköhän mä oon tehny... en mitään ihmeellistä, paimentannu koiria ja lainamuksuja ja vähän paskarrellu siinä välissä.

  VastaaPoista