Ethän kopioi kuviani. Kaikki kuvat ovat omiani, ellei toisin mainita!

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Lomakuulumisia

Heippa moi pitkästä aikaa. :)

Loppukeväästä aikani vei koulu ja sen monet tehtävät. Sen jälkeen suuntasin joka kesäiseen kohteeseen, eli isoseksi rippileirille. Sieltä sain uuden ystävän (ja ylläpidettävän) nimittäin Pepe Riparikäärmeen.

Pepe Riparikäärme
 Riparin jälkeen olenkin viettänyt kesälomaa ja vasta edellisviikolla palannut takaisin mm. Unihaavojen pariin, joka sai jatkoa jälleen. Vuorossa oli siis jo 23. luku. Myös blogien lukeminen on jäänyt vähemmälle, mutta aion kyllä lukea jokaisen rästissä olevan tekstin. :)

No, loma. Olen katsellut elokuvia ja kierrellyt kirppareita, viettänyt aikaa ihmisten kanssa (mikä on arjesta poikkeavaa), lukenut kirjaa, juonut paljon teetä ja grillaillut uudella grillillä. Tai no, tuo ukkohan sen grillauksen on hoitanut. :) Täytin myös 22. vuotta ja sain lahjaksi The Sims 3sen, mikä vaatii hiukan harjoittelua, mutta takaa myös sen, että tekemistä riittää.

Nukkekoteilu on tällä hetkellä ollut enemmän keräilyä. Remontti on edennyt jokusen verran, mutta on siinä myös takapakkeja tullut. Innostus ei silti ole laantunut, vaikka tuloksia ei ole vielä tullut. On aina yhtä mukavaa katsella muiden tekeleitä ja suunnitella omaansa. Kyllä siitä vielä jotain tulee, joskus. :D

Tänään olenkin vain pessyt pyykkiä ja muokkaillut kuvia. Ottanut rennosti, niin kuin lomalla kuuluukin. Miten teidän kesä on mennyt?


Toivotaan, että saadaan vielä tänä kesänä paljon aurinkoa. :)

Terkuin, E

3 kommenttia:

 1. Hauska kuulla susta pitkästä aikaa:) kerroppa ihmeessä, mitä mieltä oot Sims 3:sta, jos oot siitä jo jonkinlaisen kuvan ehtiny saamaan? Oon itekin miettiny ostavani sen, nyt kun hinnat alkaa olee sen verran alhaalla, mutta en sitte tiedä onko se sen arvonen? Kakkosella oon tähän asti pärjäilly hyvin:)

  Kesä on sujunu hyvin, ihan perus kotimaanmatkailun ja ulkoilun merkeissä. Reilun viikon päästä kutsuu Skotlanti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkosella minäkin pärjäsin pitkään ja olisin näemmä pärjännyt pitempäänkin. Vaatii aikaa ainakin itseltäni tottua kolmoseen.
   Oijoi, toivottavasti Skotlannin reissusi oli upea!

   Poista