Ethän kopioi kuviani. Kaikki kuvat ovat omiani, ellei toisin mainita!

perjantai 30. elokuuta 2013

Sarlotan huone

Terve taas.
Mulla oli aikoinaan keväällä facebookissa omalla seinälläni tällainen "haaste":

"Osallistun luovuuteen kannustavaan haasteeseen. Lupaan tehdä jotain omin käsin viidelle ensimmäiselle kommentoijalle. Kommentoijan tulee kopioida tämä omalle seinälleen ja lupautua tekemään samoin. Siis, käsityö, lahja, taideteos tai jotain muuta mielenkiintoista, mutta itse tehtyä. Toimitus ystävälle vuoden 2013 aikana henkilökohtaisesti tai postilla. Lähdetkö mukaan?"

No, tilannehan on 2/4, koska mukaan uskaltautujia oli vain neljä ja aiemmin jo toimitin siskolleni täälläkin nähdyn 3n Rn keittiön. :)

Tänään olikin vuoro toimittaa luokkakaverilleni omansa. Saanko esitellä, Sarlotan huone.
Pohjana on kirpparilta ostettu taulu, jonka purin ja poistin kaiken siellä olleen. Sitten tapetoin, tein lankkulattian ja loppujen lopuksi kalustin. Kuvia välivaiheesta ilman kalusteita on, mutta toisella koneella. -.-' Ja jos olisin ollut oikein fiksu ja filmaattinen, niin olisin ottanut nämä kuvat ennen lasin paikoilleen asetusta, sillä eihän kamera enää lasin läpi tarkentanut niihin kohtiin, joihin halusin (plus, että lasista tulee aina heijastuksia). :(

Kannoin tämän siis kouluun mukanani muovipussissa ja jotenkin arvasin, ettei kaikki voi mennä kovin hyvin. Pöydällä oleva kynttilä oli lähtenyt kävelemään - liimaus oli pettänyt. Nyt se sitten asustaa lattialla ja myöhemmin ties missä.


Vihdoin sain jotain aikaan, hyvä minä. :)

- E

4 kommenttia: