Ethän kopioi kuviani. Kaikki kuvat ovat omiani, ellei toisin mainita!

tiistai 28. tammikuuta 2014

All inspiration, no motivation

Moi!
Mulla on ihan hirveästi inspiraatioita kaikella saralla, mutta aikaan saaminen onkin sitten toinen asia. Tänään kuitenkin vaihdoin (edelleen) nimettömän naisen vaatetuksen villahameesta ja -paidasta tällaiseen oranssiin mekkoon ja vaaleanpunaiseen hartiahuiviin.

Tässä poseerataan askartelupöydän tavarapaljoudessa.

Vähän on naisen kasvotkin saaneet parempaa 'maalia'.

Olen ostellut myös jonkun verran materiaaleja ja muuta mukavaa tässä taannoin, mutta ihan paras juttu tuli postista eilen! Taru Astikaisen tekemä Severus-nukke on saapunut katselemaan uutta taloa itselleen. Liekö saanut tarpeekseen Kehrääjänkujan asunnostaan?

Vaatteet pitäisi herralle löytää.
 Tein myös ensimmäisen minikasvini viikonloppuna ja aika kiva siitä tuli. Harvahan se on, mutta tykkään siitä silti.

Viinirypäleen oksa, maalarinteippilehdet, viinipullon korkki kieritettynä juuttinaruun.
Multana kahvinpuruja. Hammastikusta kukkakeppi.
Pitäisi kyllä jotenkin saada tämä inspiraatiopuuska valjastettua isompiin urakoihin, eikä tällaisiin yksittäisiin pikkujuttuihin. :)

- Rouva E

6 kommenttia:

 1. Hienoo kukkapuska ja kuteet!

  Toi Severus on hieno - mä oon pitkään haaveillu Tarun Maggie-nukesta, mut näinköhän on ikinä varaa semmoseen :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Itse haaveilen vielä Hermione nukesta. Taru on todella taitava ja hinta on itsellenikin näin opiskelijana korkea, mutta mielellään sen maksaa näin upeasta käsityöstä ja tukee tuollaista työtä, kunhan saa säästettyä rahat kokoon. En usko, että maksaisin tehdasvalmisteisesta nukesta ikinä samaa hintaa.

   Poista
 2. Vautsi, tosi hieno Severus! Mäkin luulin, että alan tilailla Tarulta hiljalleen noita Potter-nukkeja, vaan kun sain käsiini nuo Tomyn figuurit, muutin mieleni. Ovat nekin niin ihania (toki nyt toisella aaltopituudella kuin Tarun nuket), että asuttakoon ne mun Tylypahkaani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Taru on kyllä taitava. Mulle kelpaa ihan kaikki Potter-tavarat mitä käsiini saan. :D Figuureja vaan on hankala löytää.

   Poista
 3. Saanko hyödyntää sun Potter-tietämystä? Mulla on tuossa työn alla minikokoinen huispausarkku, enkä millään saa päähäni, mitä siellä oli - sieppi, ja jotain muita palloja, ryhmyjä ja mitä, montako - en muista, enkä löydä netistä kuvaakaan moisesta. Leffojakaan en viitsisi alusta aloittaa vain yhden arkun löytääkseni. ;) Siis jos sulla on parempaa tietoa, hihkaise.

  VastaaPoista