Ethän kopioi kuviani. Kaikki kuvat ovat omiani, ellei toisin mainita!

torstai 30. huhtikuuta 2015

Long time no see & Lillian Cucuy

Heippa,
onpas mennyt aikaa sitten viimepostauksen! On myös tapahtunut kaikenlaista. Olin nelisen kuukautta työssäoppimassa valokuvaamossa, jonka jälkeen valmistuin media-assistentiksi. Me muutimme tuona aikana uuteen asuntoon, joten myös kesken oleva Kehrääjänkuja on muuttanut. Muut nukkekodit joutuivat varastoon tilanpuutteen vuoksi, mutta minäpä rakentelin sitten korvikkeeksi pieniä pahvilaatikkokoteja. Hihi.

Viime aikoina olen keskittynyt paljon taas fanfictioniin, mutta nyt muutaman päivän olen ollut täysin nukkekuumeessa! Olen tutkinut netistä kaikenlaisia mahdollisia Pullip ja BJD nukkeja ja olen aivan rakastunut. Pitikin sitten käydä pahimpaan himoon ostamassa itselleni yksi (ja ensimmäinen) Monster High-nukke, jotten menisi hätäpäissäni tuhlaamaan isoja summia ensimmäiseen eteeni tulevaan Pullip/BJD:hen, ne kun ovat hitusen tyyriimpiä.

Joten, saanko esitellä Lillian Cucuy, joka tottelee myös nimiä Lillie sekä Lin.


Tämä tyttönen on alunperin Monster High Haunted Twyla. Vaihdoin hänelle vaatteet, jotka on kirppareilta poimittuja ja lisäsin septum-lävistyksen, joka taasen on jostain ketjusta irroitettu lenkki.

Lillian on luonteeltaan hyvin rauhallinen tapaus ja melkoinen peacelover. Hän rakastaa auringonkukkia!

Ehkäpä tämä pitää hetken nukkekuumeeni kurissa (tai sitten ei). Yritän tässä samalla vähän aktivoitua tämän blogin kanssa. Kehrääjänkuja-projekti saa todennäköisesti oman bloginsa jossain vaiheessa, sillä se tulee olemaan jonkinsortin ikuisuusprojekti (oikeastaan blogi on jo olemassa, mutta siellä ei vielä ole muuta kuin ulkoasu). Ja tuota, ei kai tässä muuta. Hyvää vappua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti