Ethän kopioi kuviani. Kaikki kuvat ovat omiani, ellei toisin mainita!

tiistai 24. huhtikuuta 2018

Kirpputoripöytä + muuta kierrättämistä

Kuten kerroinkin, niin kävin viime viikolla täyttämässä kirpparipöydän. Tällä kyseisellä kirpputorilla on käytössään sellainen seurantasivusto, josta näkee reaaliajassa kuinka paljon on myynyt ja mitä. Voin kertoa, että se jos mikä on koukuttava sivu! Heti ensimmäisenä aamuna teki mieli tarkastaa tilanne heti herättyäni, vaikka kirpputorikaan ei ollut vielä auennut. Oli pakko odottaa muutama tunti, niin monta kuin vain jaksoi kitkuttaa, ettei vain törmäisi siihen pyöreään nollaan, joka olisi niin turhauttava.

Nyt onneksi ollaan jo plussan puolella (toisin sanoen pöytävuokra maksettu), eli kaikki mitä tästä eteenpäin tulee on vain plussaa. Eniten tosin toivon, että pääsisin vain suuresta määrästä ylimääräistä tavaraa eroon ja se tulo siinä rinnalla on vain mukavaa plussaa. Vaakakuppia toiseen suuntaan toki heilauttaa se, että viime kerralla viedessäni tavaraa lisää myyntiin, toin melkein samanmoisen kassillisen takaisinpäin muiden pöydistä tehtyjä löytöjä. Luojan kiitos suurin osa ostoksista oli kuitenkin vauvanvaatteita ja ne ovat oikeasti tarpeellisia. Saan valtavan suurta iloa siitä, kun löydän jotain tarpeellista käytettynä, eikä tarvitse ostaa uutta.

Kierrättäminen ja juttujen hyödyntäminen uusissa käyttötarkoituksissa on muutenkin antoisaa. Viimeksi hyödynsin palmusunnuntaista hoitopöytää koristamaan jääneen pajunoksan koristeita. Oksa sai jatkaa matkaansa, mutta höyhenet jäivät. Yksinkertainen juttu, mutta toi paljon iloa ja väriä huoneeseen, sekä tytön elämään, kun päivässä useaan kertaan tuota tuijotteleepi.


Iloa on viime aikoina tuottanut myös löytämäni uusi kahvijuoma. Frezzan almond latte, eli mantelimaitokahvi. Tätä löytyy myös kauramaidolla, mutta manteli on selkeästi enemmän mieleeni, maku on jotenkin pehmeämpi, eikä tuo niin helposti mieleen aikaisia työaamuja mauttoman kaurapuuroni äärellä. Eli almond latte, vahva suositus! Purkkikin menee kätevästi kierrätyskartonkiin ja kansiläppä metalliin (kun kerta tähän kierrätysteemaan päästiin).


Nyt tyhjentämään pyykkikone ja myöhemmin tänään taas siivoamaan kirpparipöytä. Saa nähdä millainen sekasorto siellä tällä kertaa odottaa. Olen pyrkinyt käymään järjestelemässä pöydän noin joka toinen päivä. Käsittämätöntä millainen kaaos voi niin pienessä ajassa vallata niin pienen pöydän. Ihan kuin tässä muuttoa tekevässä kotitaloudessa ei olisi kylliksi järjesteltävää. Ilmeisesti ei. Hmh.

Seuraavaan kertaan,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti