Ethän kopioi kuviani. Kaikki kuvat ovat omiani, ellei toisin mainita!

keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Melkein puhtaalta pöydältä

Käykö teille koskaan niin, että heräätte vähän normaalia myöhemmin ja ajattelette, että tästä tulee hyvä päivä. Ulkona on valoisaa, kolmen ja puolen kuukauden ikäinen tytär hymyilee ensimmäisenä herätessään, ja sitten menette keittiöön, kaadatte puolitoista desiä äidinmaidonkorviketta hellan väliin ja siinä vaiheessa se samainen aamupirtelö-tyttö huutaa jo kuin olisi itse syötävänä eikä suinkaan seuraavaksi syöttövuorossa. Elikkä erittäin hyvää iltapäivää, olen palannut blogini ääreen ja aloittanut tyhjältä, joskin NANilla kuorrutetulta pöydältä.


Jo jossain vaiheessa raskautta ajattelin blogini herättelyä, mutta se ei sitten saanut tuulta purjeisiinsa, koska olen niin monta blogiviritelmää jättänyt kuivumaan ja kuihtumaan, että jätin ajatuksen suosiolla sikseen. Nyt kuitenkin kaipaan kirjoittamista, ja kun normaalisti täyttäisin kirjoitusnälkäni fanfictionilla, tämä saa olla minulle sitä korviketta. Tarinoiden kirjoittaminen nimittäin vaatii minulta paljon enemmän keskittymiskykyä kuin tällainen aavistuksen tajunnanvirtamainen bloggaaminen.


Mitä sitten jatkossa? Ajattelin pitäytyä pitkälti rakkaan nukke- ja nukkekotiharrastukseni aiheissa. Voin silti luvata, että mukaan mahtuu sekalaista höpinää niin vauva-arjesta kuin touhuista täällä minimalistin ja hamsterin välimaastossa seikkailevan ihmisen kotioloissa. Ja mikäli vanhat merkit paikkaansa pitävät, ei tämäkään blogi voi välttyä silloin tällöin vilahtavilta Harry Potter -aiheisilta jutuilta.

Toivottavasti siellä ruutujen äärellä vielä jokunen vanha lukija seikkailee ja ehkäpä joku uusikin. Nyt täytyy rientää laittamaan ruokaa sekä valmistautumaan kirpparipöydän täyttämiseen!


Näkemisiin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti